МАУ вводить послугу онлайн реєстрації на рейс

Вівторок, 28 квітня 2009, 18:56

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ввела для своїх пасажирів послугу попередньої онлайн реєстрації на рейсах.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії, розповсюдженому у вівторок, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Онлайн реєстрація відкривається за 23 години до вильоту рейсу за розкладом і закінчується за дві години, коли починає працювати стійка реєстрації в аеропорту, йдеться в повідомленні.

Пасажир, який бажає самостійно вибрати місце в літаку і зареєструватися на рейс, може зробити це на сайті компанії, попередньо вказавши свої особисті дані та номер електроного квитка.

Після вибору місця пасажир отримує на свою електрону адресу посадковий талон, який містить спеціальний штрих-код, і роздруковує його на принтері. Такий документ є еквівалентом звичайного посадкового талону, що видається на стійці реєстрації в аеропорту.

Зареєструватися онлайн можуть пасажири, що мають електронні квитки, частка яких у загальному обсязі продажів МАУ сьогодні досягає 95%.

На першому етапі ця послуга буде доступна пасажирам, що вилітають рейсами МАУ з аеропорту "Бориспіль" у Львів та Сімферополь з 28 квітня. Нова послуга також доступна пасажирам МАУ, які прямують до Києва з Франкфурту, Цюріху та Брюсселя.

З 1 червня ця послуга буде поширена на міжнародні рейси авіакомпаній, що відправляються з аеропорту "Бориспіль".

МАУ планує і надалі розвивати можливості онлайн реєстрації, впровадивши систему сповіщення пасажирів про відкриття реєстрації на їх рейс (за 23 години до вильоту) електронною поштою, а також реєстрація на рейс по мобільному телефону та отримання посадкового талону по MMS.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: