Світовий банк готовий більше працювати з Україною

Неділя, 26 квітня 2009, 15:35 -

Світовий банк(СБ) банк готовий збільшити масштаби співпраці з Україною.

Про це заявив керуючий директор СБ Нгозі Оконджо-Івела під час зустрічі з віце-прем'єром України у справах європейської та міжнародної інтеграції Григорієм Немирею, повідомляє прес-служба українського віце-прем'єра.

Під час зустрічі Немиря поінформував співрозмовницю щодо зусиль уряду України, спрямованих на подолання наслідків світової фінансової кризи.

У свою чергу, Оконджо-Івела привітала прогрес у відносинах України з СБ і висловила готовність збільшити масштаби співпраці.

Реклама:

Сторони також обговорили питання співпраці України з іншими фінансовими установами, зокрема з МВФ.

Немиря поінформував Оконджо-Івелу про домовленості, які були досягнуті минулого тижня під час перебування місії МВФ у Києві, і висловив надію, що вже найближчим часом Україна отримає другий транш кредиту stand-by МВФ.

Як відзначають у прес-службі українського віце-прем'єра, у суботу Немиря провів зустріч з керуючим директором Міжнародного валютного фонду Домініком Стросс-Каном.

Сторони обговорили стан та перспективи співробітництва між Україною та МВФ.

Окремо вони зупинилися на домовленостях щодо виділення другого траншу кредиту stand-by, які було досягнуто під час перебування місії МВФ у Києві.

Як відомо, 21-26 квітня Григорій Немиря перебуває з робочим візитом в США. Він очолює делегацію України для участі у весняному зборах Ради керуючих МВФ та Світового банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: