Уряд поквапився з терміном щодо приватизації "Укртелекому"

Четвер, 5 лютого 2009, 11:41 -
 

Терміни та умови приватизації стратегічних об‘єктів, в тому числі, ВАТ "Укртелеком" та обленерго, можуть бути встановлені виключно після вивчення попиту покупців та кон‘юнктури ринку.

Цього вимагає чинне законодавство, повідомляє прес-служба Фонду держмайна.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 №1517 визначає перелік об‘єктів, які підлягають продажу та підготовці до продажу у 2009 році.

Фонд зазначає, що відносно об‘єктів, які мають стратегічне значення для держави, чинне законодавство передбачає процедуру вивчення попиту потенційних покупців, їх зацікавленості у придбанні об‘єкта.

Реклама:

Проведення процедури вивчення попиту покупців вимагає прийняття відповідних розпорядчих актів фонду та приведення їх у відповідність до нормативних актів вищих органів влади, зазначається в повідомленні.

В повідомленні також говориться, що дії фонду направлені на нормативне забезпечення процедури вивчення попиту покупців, виконання доручень уряду з підвищення інвестиційної привабливості об‘єктів та аналізу кон‘юнктури світового інвестиційного ринку.

Остаточне рішення щодо дати та умов виставлення на продаж стратегічних об‘єктів, зокрема, ВАТ "Укртелеком" та обленерго, буде прийняте виключно з урахуванням підсумків цієї роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: