Будівництво в Україні хочуть фінансувати бельгійці

Середа, 25 лютого 2009, 10:19 -
 

Крупні бельгійські компаній мають намір інвестувати в українську будівельну галузь і цікавляться, які саме масштабні проекти будівництва Україна має намір реалізувати в найближчій перспективі.

Про це розповів посол королівства Бельгія Марк Вінк під час робочої зустрічі з міністром регіонального розвитку та будівництва України Василем Куйбідою.

Міністр Василь Куйбіда зазначив, що важливим сьогодні для України є будівництво та реконструкція об'єктів, необхідних для проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу, реалізація програми реконструкції застарілого житлового фонду, яка передбачає комплексну реконструкцію мікрорайонів міст, будівництво крупних промислових об'єктів, мостів.

Міністр також поінформував посла про готовність Мінрегіонбуду надавати консультації при потребі бельгійським компаніям, які стосуються нормативних актів, що діють в будівництві, дозвільної системи і т.п.

Реклама:

Сторони домовилися про наступну робочу зустріч, яка пройде 4 березня в Києві. Тоді візит з економічною місією до України здійснить Бельгійська делегація Фламандського Міжнародного Технічного агентства Міністерства громадських робіт Фландрії.

В рамках цього візиту передбачено проведення семінару з обговорення таких питань, як вплив економічної кризи на нерухомість в Україні, огляд логістичної інфраструктури України, законодавчі аспекти стосовно будівельних проектів та питання збереження і відновлення навколишнього природного середовища.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: