Азаров порівняв антикризові заходи "регіоналів" з підходами G-8

Четвер, 20 листопада 2008, 14:39 -
 

Антикризовий пакет документів Партії регіонів можна порівняти з підходами розвинутих країн.

Про це заявив голова комітету з питань фінансів і банківської діяльності Микола Азаров.

"В Україні відбувається повне ррозбалансування всього народногосподарського комплексу. Хаос підсилюється розрізненими, безсистемними рішеннями, що   приймають уряд, президент, Національний банк",  

Іноді дії намічаються в правильному напрямку, у більшій частині в неправильному, але в цілому немає єдиної волі і єдиного плану і це тільки погіршує ситуацію, йдеться в повідомленні прес-служби Азарова.

Реклама:

"Якщо коротко говорити про той пакет антикризових заходів, що був зареєстрований від Партії регіонів у середу в парламенті, можна відзначити  спільність наших принципів, з підходами, якими керуються зараз  розвинуті країни", - відзначив голова комітету Верховної ради.

Він відзначив, що стабілізація фінансової системи, це стимулювання внутрішнього споживання, збереження купівельної спроможності населення і заходи для соціального захисту, стимулювання економічного зростання через фінансову і бюджетну системи.

"Глобальні рекомендації, що запропонували лідери "великої двадцятки", і наші пропозиції в цілому кореспондуються, і в той же час наш пакет цілком враховує специфіку нашої країни і відповідає цим рекомендаціям", - додав Азаров.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: