ЄБРР профінансує модернізацію львівського електротранспорту

Четвер, 25 вересня 2008, 17:53
Сесія Львівської міської ради затвердила угоду про наміри між Європейським банком реконструкції й розвитку (ЄБРР), львівським комунальним підприємством "Львівелектротранс" і місцевою міськрадою з підготовки кредитного фінансування на модернізацію міського електротранспорту.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер в прес-службі Львівської міськради, за угоду проголосував 51 депутат.

У рамках угоди Львів отримає 1,4 млн. євро у вигляді грантових коштів.

"Ми фактично почали співробітництво з ЄБРР. Воно починається з розробки аудиту підприємства, який проведе одна з 5 найбільших аудиторських компаній. Також буде проведено економічний і технічний аналіз, і розроблено бізнес-план підприємства", - сказав начальник управління зовнішньоекономічних відносин і інвестицій Львівської міськради Сергій Кираль.

Ці заходи стануть частиною загальноміської програми реформування й модернізації системи громадського транспорту й шляхово-транспортної інфраструктури Львова.

Реклама:

Залучені кошти буде спрямовано на модернізацію інфраструктури - закупівлю нових трамваїв і тролейбусів, капітальний ремонт рейок і контактної мережі трамваїв і тролейбусів, модернізацію системи зв'язку, заміну систем опалення й ремонт покрівель в адміністративних приміщеннях підприємств. 

Також кошти буде спрямовано на заходи, пов'язані з поліпшенням діяльності КП "Львовелектротранс", підвищення кредитоспроможності Львівської міської ради й підготовку загальноміської концепції розвитку інфраструктури.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: