Президент знову пропонує допрацювати зміни до держбюджету-2008

Середа, 27 серпня 2008, 15:09

Віктор Ющенко вважає, що зміни до держбюджету-2008 мають бути допрацьовані.

Президент пропонує законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2008 рік терміново допрацювати в бюджетному комітеті парламенту з урахуванням коштів на подолання стихійного лиха на заході країни, не чекаючи на подання нового законопроекту від уряду.

Про це він заявив на зустрічі з Яценюком у середу в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на прес-службу Президента.

Як відомо, на розгляді у Верховній Раді знаходиться урядовий законопроект "Про внесення змін до закону "Про державний бюджет України на 2008 рік і про внесення змін до деяких законодавчих актів України", а також проект, внесений Президентом України.

Реклама:

Обидва законопроекти відповідно до прийнятого парламентом рішення були спрямовані на доробку до профільного комітету.

Президент вважає, що ці законопроекти мають потребу в коректуванні з урахуванням тих змін, які були прийняті парламентом для подолання наслідків стихійного лиха.

Щоб чергового разу не затягувати бюджетний процес, Президент пропонує спікеру, щоб цей законопроект був терміново дороблений саме в бюджетному комітеті парламенту, не очікуючи подання нового законопроекту від уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: