Співвласник банку "Дельта" створює нову кредитно-фінансову установу

Середа, 9 липня 2008, 10:42

Співвласник банку "Дельта" (Дельтабанк) Микола Лагун подав документи в Національний банк України (НБУ) на реєстрацію нової кредитно-фінансової установи - "Банк 3/4".

Про це заявили у прес-службі "Дельтабанку".

"Реєстрація Нацбанком "Банку 3/4" очікується найближчим часом. Ініціатором подачі документів на реєстрацію нової кредитно-фінансової установи є Микола Лагун", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в банку в середу.

Як повідомлялося, Державна комісія з коштовних паперів і фондового ринку України в січні 2008 року повідомила про реєстрацію випуску акцій ВАТ "Банк 3/4" з загальним обсягом емісії у 75 млн. грн.

Реклама:

ТОВ "КБ "Дельта" зареєстроване 2006 року. Єдиним його учасником на 1 квітня 2008 року був Микола Лагун. Однак у червні 2008 року російський інвестиційний фонд Icon Private Equity заявив про придбання 49% статутного капіталу українського банку "Дельта".

За даними Національного банку України, на 1 квітня 2008 року за розміром загальних активів банк "Дельта" займав 35 місце (4,701 млрд. грн.) серед 176 діючих українських банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!