В бюджеті нічого не змінять

Понеділок, 7 липня 2008, 10:10

Президент Віктор Ющенко о 9.00 в понеділок, 7 липня, проведе в Секретаріаті Президента нараду з питань макроекономічної стабільності.

У нараді візьмуть участь прем'єр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, голова Національного банку Володимир Стельмах, міністр економіки Богдан Данилишин та міністр фінансів Віктор Пинзеник, повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу Президента.

В цей же день о 14.00 в Палаці мистецтв "Український дім" відбудеться презентація проекту закону "Про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2008 рік" та деяких інших законодавчих актів".

Як повідомляє прес-служба уряду, "в презентації візьмуть участь Прем'єр-міністр України та члени уряду".

Реклама:

Як відомо, в середу, 2 липня, Ющенко проводив нараду, присвячену питанням макроекономічної стабільності.

В суботу ж, 5 липня, Кабмін на додатковому засіданні остаточно затвердив проект змін до держбюджету України на поточний рік, хоча у Секретаріаті Президента вважають передчасним остаточне затвердження змін до держбюджету до наради в понеділок.

Зокрема, керівник головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Президента Роман Жуковський у суботу висловив сподівання, що зміни до держбюджету на 2008 рік будуть допрацьовані з урахуванням зауважень Президента.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!