Конференція "Боргові інструменти для сприяння відновленню"

Вівторок, 27 червня 2023, 17:55
 

Україні необхідно розвивати фінансові ринки та інструменти для залучення капіталу для відновлення економіки. Наразі основні цінні папери, які торгуються - це державні облігації, тоді як ринок корпоративних, муніципальних та інших облігацій залишається нерозвиненим та незначним за розмірами.

Проєкт USAID "Реформування фінансового сектору" організовує серію заходів, присвячених розвитку ринків капіталу, товарних ринків та їх ролі у залученні інвестицій в повоєнну економіку України у партнерстві з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, Investment Capital Ukraine, Dragon Capital та Американською торговельною палатою.

Перша конференція на тему "Боргові інструменти для сприяння відновленню" відбудеться уже 6 липня та буде присвячена обговоренню стратегії розвитку ринків капіталу та фінансовим інструментам, зокрема, муніципальним, інфраструктурним, ESG та корпоративним облігаціям, які в перспективі сприятимуть економічному відновленню та зростанню України.

Із запланованою програмою можна ознайомитися за посиланням.

Реклама:

Мета заходу - об’єднати приватний сектор, політиків, інвесторів та спільноту з міжнародного розвитку для обговорення стратегії розвитку ринків капіталу в Україні.

Дата та час: 6 липня 2023 р. з 9:00 до 16:00

Реєстрація за посиланням: bit.ly/3psqkIT

Реклама:

Участь безкоштовна.

Реклама: