Новини 8 вересня: російські олігархи повертаються до РФ, "Нафтогаз" запускає власні АЗС

Четвер, 8 вересня 2022, 22:20 -

Про санкції. Російський олігарх, співвласник українського Альфа-Банку Герман Хан, який після початку вторгнення РФ в Україну потрапив під санкції, повернувся до Росії після майже десяти років життя у Лондоні.

Про АЗС. НАК "Нафтогаз України" у вересні розпочинає пілотний запуск автозаправних комплексів арештованої мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO – перша черга з 30 АЗС запрацює у Києві та області

Про електроніку. Наприкінці літа українські покупці стали частіше шукати девайси для навчання та роботи, а найбільше витрачали на мультимедіа та ігри. Загалом же ціни на техніку зросли від 20% у порівнянні з минулим роком.

Про майно росіян. В Україні арештували активи 169 об’єктів нерухомості на суму понад 10 мільярдів гривень, які належать екс-депутату Держдуми РФ.

Реклама:

Про економіку. Економіка Україна внаслідок російського вторгнення втратила 37,2% реального ВВП у річному вимірі

Про ставки. Національний банк не змінив облікову ставку та залишив її на рівні 25% на засіданні у четвер

Ексклюзиви ЕП

Чому падає євро і росте долар?

Реклама:

Такого не було останні 20 років. З травня американський долар зміцнюється відносно інших валют рекордними темпами. Як це впливає на Україну?

А якщо трейдери в ЄС будуть розкривати країну походження газу? Як це допоможе урезонити Росію

Такий захід дозволить громадянам і бізнесу, які підтримують Україну, відмовитися від російського газу та прискорить перехід на чисту енергію в Європі.

Реклама: