Boeing екстрено виділив 2 мільйони доларів на гуманітарну допомогу Україні

П'ятниця, 4 березня 2022, 11:23

Boeing екстрено виділив 2 млн доларів для підтримки зусиль гуманітарного реагування в Україні.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Пакет допомоги буде спрямовано на організації, які працюють над доставкою їжі, води, одягу, ліків та житла переміщеним українцям – у тому числі тим, хто шукає притулку в сусідніх країнах", - йдеться у повідомленні.

Boeing компенсуватиме всі внески співробітників, зроблені на підтримку гуманітарної допомоги Україні, у рамках благодійної програми компанії.

Реклама:

"Конфлікт, що розгортається в Україні, призводить до надзвичайної гуманітарної ситуації, і компанія Boeing вживе заходів, щоб підтримати український народ", – сказав Дейв Калхун, президент і генеральний директор Boeing.

Так, 1 млн доларів спрямують для допомоги в роздаванні продуктів харчування, води та гігієнічних засобів, а також грошової допомоги та психосоціальної підтримки постраждалих українців, з особливою увагою до жінок, дітей та людей похилого віку.

При цьому, Американському Червоному Хресту виділять 500 тис дол, 250 тис дол - для допомоги у розподілі ліків, предметів медичного призначення та надання критичної медичної допомоги.

Ще 250 тис дол - для організацій, які працюють із вразливими переміщеними особами в Україні та сусідніх країнах.

Раніше американський авіаційний гігант Boeing повідомив, що припиняє підтримку російських авіакомпаній і операції в Москві через вторгнення Росії в Україну.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: