Мінфін бачить підстави для виконання плану держбюджету у червні-2020

Четвер, 18 червня 2020, 13:09
 

Міністерство фінансів бачить усі підстави для виконання плану із загального фонду державного бюджету за червень 2020 року.

Про це повідомив глава міністерства Сергій Марченко, передає Інтерфакс-Україна.

"Є виконання загального фонду бюджету в травні і є сподівання на виконання його в червні й до кінця року", - сказав Марченко в четвер журналістам після звіту в парламенті про виконання держбюджету в 2019 році.

Він наголосив також на тому, що кількість реєстрованих фізичних осіб-підприємців повернулася на "докарантинний рівень" і зросло споживання електричної енергії.

"У нас є всі підстави вважати, що в червні ми зупинили економічне падіння, яке було в квітні-травні й до цього", - наголосив міністр фінансів.

Нагадуємо:

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що головам  митної та податкової служби поставлена задача забезпечити надходження в бюджет як мінімум на 10% вище планового показника  — інакше вони будуть звільнені.

Реклама:

У травні 2020 року до загального та спеціального фондів державного бюджету надійшло 73,38 мільярда гривень, що на 29,6% менше, ніж в травні 2019 року (104,16 мільярда).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: