Wizz Air збільшить частоту рейсів зі Львова до Словаччини, Польщі, Німеччини

Четвер, 13 червня 2019, 15:55
 

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air із 20 жовтня збільшить частоту рейсів із міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького до Братислави (Словаччина), Вроцлава, Гданська (Польща), Берліна і Дортмунда (Німеччина) на зиму 2019/2020 рр.

Про це повідомляється на сторінці аеропорту в Facebook.

Зазначається, що такі плани пов'язані з популярністю зазначених напрямків авіакомпанії з/до Львова, середньомісячна завантаженість яких у 2019 році становить 83%.

Так, кількість рейсів у Братиславу зросте (у порівнянні із зимою 2018/2020) з двох до п'яти рейсів на тиждень. Вони будуть виконуватися кожен понеділок, вівторок, середу, п'ятницю і суботу.

Реклама:

Кількість рейсів до Вроцлава - із трьох до п'яти рейсів. Вони будуть виконуватися по вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях.

У Гданськ і Берлін рейси будуть здійснюватися в два рази частіше - чотири рази на тиждень (по понеділках, середах, п'ятницях і неділях).

У напрямку до Дортмунда кількість рейсів збільшиться з двох до трьох на тиждень (по понеділках, середах і п'ятницях).

Крім того, Wizz Air змінила частотність на тих же п'яти напрямках на літо 2019 року. Зокрема, кількість рейсів збільшено у: Братиславу - з двох до трьох, Гданськ - з двох до чотирьох; Берлін - з двох до чотирьох, Вроцлав - з трьох до п'яти і в Дортмунд - з двох до трьох.

Нагадаємо, Wizz Air розглядає можливість відновити роботу української "дочки" "Візз Ейр Україна" в 2019 році, а також планує до 2025 року інвестувати 2,5 млрд дол для розширення українського авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 і Airbus A321.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: