PROMOTED

Flatfy показав новобудови Казахстану з повітря

Вівторок, 3 жовтня 2017, 15:37

Тепер поглянути на новобудови Казахстану можна з висоти пташиного польоту! Онлайн-сервіс ЛУН.ua запустив новий функціонал "Аеро-обліти" для свого проекту Flatfy в РК – "у кадр" потрапили як завершені об'єкти, так і житлові комплекси, що знаходяться на стадії будівництва. Оцінити результати аерозйомки можна в двох розділах: "Новобудови Алмати" і "Новобудови Астани" – по 50 панорам для кожного міста.

Для зйомки об'єктів використовуються дрони, які облітають житлові комплекси та створюють реалістичну 3D-панораму в 360 градусів. У результаті виходить об'ємне зображення об'єкта з рівновіддаленого ракурсу. Такий підхід дає чимало переваг:

  • у потенційних мешканців з'являється можливість ще до покупки квартири оцінити її видові характеристики, побачити поверховість і особливості архітектурної композиції об'єкта;
  • якщо об'єкт ще не зданий в експлуатацію, аеро-обліти, котрі регулярно оновлюються, допоможуть стежити за ходом будівництва;
  • зйомка з повітря достовірно і без прикрас передає масштаб території, яка знімається, об'єкти інфраструктури поблизу (парковки, траси і т.д.), наявність природних зон та інші важливі параметри.

Наразі знята вже сотня панорам для новобудов Алмати і Астани – для прикладу можна перейти на сторінку житлового комплексу "Шигис".

 

У майбутньому розробники планують застосувати подібний функціонал і для інших міст Республіки. Здійснити 3D-тур по новобудовах Казахстану можна з ПК, смартфона або планшета – сайт Flatfy підтримує адаптивний дизайн.

Нагадаємо, Flatfy – бренд, під яким на казахстанському ринку представлена ​​вітчизняна компанія з онлайн-пошуку житла ЛУН.ua. Уперше інноваційний функціонал "Аеро-обліти" був випробуваний саме на українських новобудовах – зйомку з висоти ЛУН.ua застосовує з 2013 року. Сьогодні потенційні покупці можуть побачити з висоти житлові комплекси Києва, Харкова та Львова. Якщо врахувати темпи розвитку ринку первинної нерухомості, можна очікувати появи аеро-облітів і для інших міст України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!