Термін впровадження послуги перенесення номера перенесли

Понеділок, 21 вересня 2015, 20:40

Український державний центр радіочастот переніс терміни впровадження послуги з перенесення номерів (MNP) на квітень-червень 2016 року.

Про це в інтерв'ю "Українським Новинам" розповів генеральний директор УДЦР Володимир Корсун.

"Спочатку передбачалося впровадити MNP з 1 січня 2016 року. Зараз цей термін перенесений на другий квартал 2016-го. Таким чином, в нашому розпорядженні всього 7-8 місяців. І за цей час потрібно встигнути, не тільки, провести тендер і вибрати переможця, але і створити необхідну інфраструктуру", - заявив він.

За словами Корсуна, розкриття конкурсних пропозицій щодо закупівлі Автоматизованої інформаційної системи "Централізована база даних перенесених номерів" для впровадження MNP в Україні відбудеться 19 жовтня.

Реклама:

При цьому загальний строк розгляду, оцінки та визначення переможця процедури закупівлі не повинен перевищувати 20 робочих днів, відповідно в середині листопада вже буде відомий переможець торгів.

Згідно з тендерними умовами, переможець повинен буде впровадити цю систему "під ключ" до зазначених термінів.

Як повідомлялося, раніше Український державний центр радіочастот мав намір впровадити послугу по перенесенню номера мобільного телефону (MNP) в Україні в 2016.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), затвердила порядок надання послуг з перенесення абонентських номерів (MNP).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!