Суд розблокував постачання дизеля для "Укрзалізниці"

П'ятниця, 7 серпня 2015, 17:02

У п’ятницю Окружний адміністративний суд Києва скасував свою ж ухвалу від 24 липня щодо заборони закуповувати дизпаливо для потреб залізничної галузі за діючим контрактом.

Про це йдеться у прес-релізі "Укрзалізниці".

У компанії повідомили, що клопотання ДП "Укрзалізничпостач" про розблокування постачань дизпалива, задовольнила колегія суддів під головуванням Віктора Шулежка, який раніше особисто виносив ухвалу про заборону купувати паливо.

"Вже сьогодні "Укрзалізничпостач" має юридичне право відновити роботу за діючим контрактом. Позивач - ТОВ "Дайджест Груп", чиї дії ледь не зупинили поїзди в усій Україні, оскільки саме її вимоги 24 липня задовольнив суд, на сьогоднішнє засідання не з’явився", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Ця компанія і далі намагається затягувати розгляд справи, наступне засідання якої заплановано на 26 серпня. Також саботує постачання інший учасник конкурсу - ТОВ "Вог Аеро Джет", - заявили у прес-службі.

Раніше міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив, що невідома компанія через АМКУ заблокувала тендер "Укрзалізниці" на закупівлю нафтопродукту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: