Суд за позовом компанії Коломойського до "Укрнафти" перенесли

Четвер, 21 травня 2015, 15:57

Господарський суд Києва переніс на 3 червня розгляд клопотання ТОВ "Фінансова компанія "Гамбіт" (Дніпропетровськ) про зупинення роботи спостережної ради найбільшої нафтовидобувної компанії "Укрнафта до моменту ухвалення остаточного рішення суду.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні, повідомляють "Українські новини".

Причиною перенесення розгляду справи стала неявка представників Міністерства енергетики й вугільної промисловості, а також ненадання міністерством письмового пояснення стосовно вимог фінкомпанії "Гамбіт", яка пов'язана з одним з кіпрських міноритарних акціонерів "Укрнафти".

Представники "Гамбіту" і "Укрнафти" (відповідач у цій справі) виступали проти перенесення засідання, наполягаючи на тому, що треті особи в справі були належним чином сповіщені.

Реклама:

Як повідомлялося, 26 травня набудуть чинності зміни до закону про акціонерні товариства, які знижують кворум для проведення загальних зборів акціонерів до 50%+1 акція.

10 жовтня 2014 року загальні збори акціонерів "Укрнафти" обрали спостережну раду компанії на чолі з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!