"Укрпошта" відписала 4,5 мільйона на систему стеження за автівками

П'ятниця, 30 травня 2014, 09:56

УДППЗ "Укрпошта" за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Беніш Джі Пі еС Україна" на послуги із забезпечення функціонування обладнання системи GPS контролю за транспортом.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 4,53 мільйона гривень.

Як зазначається, йдеться про налаштування серверу Єдиного центру контролю за рухом транспорту, що контролює дотримання поштових маршрутів УДППЗ "Укрпошта" під час перевезень.

Реклама:

Послуги замовлено для регіональних відділень "Укрпошти" по всій Україні.

"Беніш Джі Пі еС Україна" за даними ВДЗ, постійно отримує підряди "Укрпошти", пов’язані з системою GPS - наразі їх сума становить 25,5 млн гривень.

Засновниками фірми "Беніш Джі Пі еС Україна" є Григорій Аполонов, Євген Фельдшеров, мальтійська компанія з обмеженою відповідальністю "Сек’юріті Сінтез енд Девелопмент Лімітед", а також ТОВ "Торговий дім "Укртекст".

Остання належить Віктору Чопенко і компанії "Беніш Груп Лімітед", також зареєстрованій на Мальті.

Зокрема Євген Фельдшеров був також одним із засновників ТОВ "Київголографія".

Це підприємство в 2010 р. фігурувало у скандальній боротьбі з консорціумом ЄДАПС за виробництво голограм для офіційних документів.

Тоді "Київголографію" пов’язували з головою держкомітету з питань регуляторної політики й підприємництва Михайлом Бродським, на адресу якого звучали звинувачення в лобіюванні інтересів "Київголографії".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: