Мінагропрод просить аграрні асоціації допомогти армії з продовольством

Понеділок, 12 травня 2014, 16:31

Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка звернувся до профільних асоціацій, які об’єднують виробників харчової промисловості  з проханням надати можливу допомогу з постачанням продовольства українським військовим.

Про це повідомив міністр під час брифінгу у прес-центрі уряду, передає прес-служба Мінагропроду.

Міністр відзначив, що Україна опинилася у вкрай складній політичній та економічній ситуації, коли постала загроза втрати територіальної цілісності, завоювань свободи і демократії через військову агресію сусідньої держави, терористичних угрупувань та сепаратистських формувань.

"Керівництвом країни вживаються всі можливі заходи для зміцнення обороноздатності України, для того, щоб всі, хто у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, СБУ, МВС захищають нашу державу, були забезпечені усім необхідним. Виробники продуктів харчування не залишаться осторонь, надаючи зі свого боку можливу допомогу", - сказав Швайка.

Реклама:

Разом з тим, за його словами, сьогодні звучать тривожні сигнали щодо перебоїв у постачанні продовольства, наявності неякісних продуктів харчування тощо.

"Тож вочевидь сьогодні все ще існує нагальна потреба в  додатковому і якісному продовольчому забезпеченні українських військових. Тому ми звернулись  до профільних асоціацій з проханням опрацювати з виробниками можливість надання для цих цілей можливої гуманітарної допомоги харчовими продуктами", - наголосив Швайка.

Міністр  поінформував, що напередодні був підписаний відповідний лист звернення, який був надісланий до 16 організацій - асоціацій та деяких державних підприємств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!