Залізниця за 23 мільйони замовила підготовку вагонів

Понеділок, 3 лютого 2014, 14:53

ДТГО "Південно-Західна залізниця" 20 січня уклало угоду з ТОВ "Текс-Стиль" на послуги по підготовці вагонів в рейс вартістю 22,80 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, орієнтовно протягом доби необхідно підготувати в рейс 183  вагони. Послуги замовлено на 2014 рік.

Підрядник повинен забезпечити вагони постільними речами, білизною, сервісною продукцією та знімним інвентарем, з одночасним наданням послуг по внутрішньому прибиранню та дезинфекцією.

Реклама:

За інформацією видання, власниками "Текс-Стиль" є Олена і Олександр Шмагори і Любов та Володимир Чередники.

Любов Чередник є головою наглядової ради ПАТ "Український центр обслуговування пасажирів на залізничному транспорті України", що контролюється ТОВ "Солід-Актив", яке зареєстроване на "Трасті інвестмент лімітед" з Гонконгу.

Ці фірми близькі до гендиректора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. Першозасновниками "Солід-Актив" були дружина Кривопішина Любов Бєлова і донька Марія Снєжко, пише видання.

Також Любов Чередник відома як співзасновниця Обслуговуючого кооперативу "Садівницьке товариство "Мак" разом з Аллою Лукаш і Людмилою Савіною, начальником господарської служби ДТГО "Південно-Західна залізниця".

Єдиним конкурентом на торгах було одеське ТОВ "Інвестиційний торговий дім", засноване у лютому 2013 року В’ячеславом Шостаком і Світланою Марковою.

Як зазначається, це найбільший підряд з тих, що фірма "Текс-Стиль" отримувала з часу заснування "Віснику державних закупівель" у 2008 році. Загалом компанія виграла тендерів на суму 39,70 млн гривень, усі від ДТГО "Південно-Західна залізниця".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!