"ПриватБанк" обмежив обсяг зняття готівки в банкоматах

П'ятниця, 21 лютого 2014, 15:36

ПриватБанк з 21 лютого ввів тимчасовий порядок, згідно з яким обсяг зняття готівки в банкоматах встановлюється на рівні 3 тисяч гривень на добу.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Для забезпечення доступу до послуги отримання готівки у банкоматній мережі максимальному числу клієнтів, ПриватБанк з 21 лютого вводить тимчасовий порядок, згідно з яким обсяг зняття готівки в банкоматах встановлюється на рівні 3 тисяч гривень на добу", - йдеться в повідомленні.

У банку також повідомили, що тимчасові обмеження суми отримання готівки через банкомати дозволять забезпечити безперебійне поповнення банкоматної мережі готівковими коштами з урахуванням необхідних технічних вимог і норм безпеки.

Реклама:

"Ми в режимі онлайн стежимо за наповненням кожного банкомату і інкасатори у всіх регіонах сьогодні працюють в режимі максимального навантаження. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення роботи в режимі пікових навантажень", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Також наголошується, що безготівкові розрахунки клієнтів за допомогою пластикових карт у торговій мережі та Інтернет-банку Приват24 здійснюються без будь-яких обмежень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!