"Нафтогазвидобування" випустила облігацій на мільярд гривень

Вівторок, 11 лютого 2014, 13:50

Компанія "Нафтогазвидобування" випустила внутрішні облігації на суму 1 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

Згідно з повідомленням, ставка купона по облігаціях фіксована і становить 14% річних. Кошти від продажу цінних паперів дозволять компанії збільшити обсяги видобутку природного газу та газового конденсату.

Розміщення простих іменних облігацій серій А, В і С буде здійснено на дніпропетровській фондовій біржі "Перспектива" протягом одного року.

Реклама:

 Андеррайтером випуску облігацій виступає ВТБ Банк. Термін обігу - до 18 лютого 2017.

Залучені кошти компанія "Нафтогазвидобування" планує направити на фінансування інвестиційної програми, загальний розмір якої в 2014 році перевищить 1,4 млрд гривень.

Більше половини суми - 700 млн гривень - становитимуть витрати на буріння і облаштування нових газових свердловин. На вже діючих свердловинах будуть завершені капітальні ремонти.

Одним з найбільших інфраструктурних проектів у 2014 році стане введення в роботу Олефірівської установки комплексної підготовки газу, в яку компанія інвестує 70 млн гривень.

Продовжиться будівництво газопроводів, ліній електропередачі, під'їзних доріг. Більше 50 млн гривень компанія інвестує в комплексне вивчення надр, у тому числі впровадження нових для України методів пошуку і розвідки вуглеводнів.

Як відомо, ПрАТ "Нафтогазвидобування", підконтрольне найбільшому енергохолдингу країни ДТЕК Ріната Ахметова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: