"Донбасенерго" витратить на реконструкцію двох ТЕС 731 мільйон

П'ятниця, 6 грудня 2013, 12:55

ПАТ "Донбасенерго" за результатами тендерів уклало угоди на реконструкцію Старобешівської і Слов’янської ТЕС на загальну суму 731,24 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, більшу частину цієї суми отримає ТОВ "Донбастеплоелектромонтаж" ("ДТЕМ"). За 662,96 млн гривень фірма буде реконструювати Слов’янську ТЕС, а саме енергоблок ст. №6 із розділенням його на енергоблоки ст. №6б та №6а потужністю 330 МВт кожний. Роботи триватимуть до кінця червня 2017 року.

Раніше "Донбасенерго" взяло кредит у "Ощадбанка" у розмірі 2,5 млрд гривень на реконструкцію цього енергоблоку.

Реклама:

Власником фірми "Донбастеплоелектромонтаж" є Микола Кочергін. Статутний фонд фірми складає 100 тис гривень за останні півтора роки фірма отримала підрядів на 1,679 млрд гривень, майже всі – у "Донбасенерго".

Як повідомляв раніше Insider, "ДТЕМ" зареєстровано у Донецьку за адресою офісу "Донбасенерго",   пр. Германа Титова, 8-Б.

Решта 68,29 млн гривень дістанеться ТОВ "Котлотурбопром", яка в рамках реконструкції енергоблока ст.№8 Старобешівської ТЕС виготовить поверхоні нагріву котла ТП-100.

Власниками цієї харківської фірми є низка фізосіб, власниками найбільших окремих часток є Сергій Анохін, Олександр Грєховодов, Олег Земляков і Сергій Хохлов. За останні п’ять років фірма отримала підрядів на 640,49 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!