Росія затвердила квоти для мігрантів на 2014 рік

П'ятниця, 6 грудня 2013, 10:29

У 2014 році в Росії менше 100 тисяч мігрантів з 11 мільйонів зможуть отримати дозвіл на тимчасове проживання в країні.

Про це повідомили в прес-службі уряду РФ, відповідні розпорядження підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, передає "УНІАН".

"Розпорядженням встановлюється в 2014 році квота на видачу іноземним громадянам і особам без громадянства 95880 дозволів на тимчасове мешкання в Російській Федерації з розподілом по суб'єктах Федерації відповідно до їх заявок", - йдеться в повідомленні.

Квота на 2014 рік встановлено на підставі пропозицій, що надійшли до органів виконавчої влади суб'єктів Федерації, підготовлених з урахуванням міграційної ситуації та економічного становища в кожному конкретному регіоні.

Реклама:

Відзначається, що розпорядження спрямоване на підвищення ефективності регулювання міграційних процесів в РФ та забезпечення єдиного застосування норм законодавства щодо формування та встановлення квоти на видачу іноземним громадянам і особам без громадянства дозволів на тимчасове проживання в цілому по Російській Федерації і по кожному суб'єкту Федерації.

Нагадаємо, в Росії перебувають близько 1,5 млн громадян України, з них 111 тис законно працюють, 350 тис приїхали до родичів, вчитися, лікуватися.

Глава ФМС Костянтин Ромодановський раніше заявляв, що, виходячи з цих даних, більше мільйона громадян України працюють без оформлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!