Щедра зима з банком "Надра": новий короткостроковий депозит з підвищеними процентними ставками ®

Середа, 25 грудня 2013, 16:55

До новорічних свят банк "Надра" пропонує роздрібним клієнтам оформити короткостроковий депозит "Щедра зима" та розмістити кошти на 1 або 2 місяці під підвищені процентні ставки 20,14 % річних – у національній валюті, 11% – у доларах США і 10% – в євро.

"Депозитні продукти банку "Надра" є одними з кращих в країні. І це визнають як наші клієнти, так і експерти банківського ринку.

Враховуючи 20-річний досвід роботи на фінансовому ринку, ми знаємо, що необхідно жителям України в конкретний період часу, – розповідає Сергій Козлов, директор з роздрібного бізнесу банку "Надра". – Так, процентні ставки за вкладом "Щедра зима" на сьогоднішній день є одними з найбільш високих за короткостроковими депозитами в крупних українських банках".

Зазначимо, що святкова пропозиція "Щедра зима" діє до 31 січня 2014 року – поспішайте примножити свій дохід!

Реклама:

Довідка

Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "Надра" засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ "КБ "Надра" – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ "КБ "Надра" – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку "Надра" посідає 5-е місце в Україні і нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку "Надра" – Centragas Holding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

www.nadra.com.ua

Ліцензія НБУ http://www.nadrabank.ua/site/page.php?lang=RU&id_part=104

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!