Суд за 9 мільйонів замовив проект реконструкції корпусів

Понеділок, 2 грудня 2013, 10:14

Вищий спеціалізований суд за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Енерго-Інвест" на розроблення проектно-кошторисної документації на реконструкцію будівель комплексу споруд для розміщення суду.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 9,25 мільйона гривень.

Як зазначається, йдеться про реконструкцію шести приміщень за адресою Повітрофлотський проспект, 28, які раніше належали Національній академії оборони ім. І. Черняховського. Ці приміщення Кабінет міністрів передав суду в оперативне управління у липні цього року.

Реклама:

Тепер у ньому повинні розміститися 580 осіб, у тому числі 120 суддів і 460 працівників апарату.

"Проект реконструкції має бути готовий до кінця грудня поточного року, остаточна кошторисна документація - до кінця квітня наступного. Після реконструкції колишніх навчальних корпусів, складів, та інших приміщень загальна проща нового суду становитиме 31 тис м2. Деталі внутрішнього облаштування суду не повідомляються", - йдеться у повідомленні.

Власниками фірми "Енерго-Інвест" є Сергій Фіщук та Юрій Цвєтков. За останні п’ять років це перший великий тендер на рахунку фірми, загалом за цей період вона отримала замовлень на 17,94 млн гривень.

Єдиним конкурентом з різницею в 6,4% було харківське ТОВ  "Аркстоун", власниками котрого є Олександр Саратов, Андрій Бутенко і Наталія Ліснича.

Проектний інститут СБУ пропонував розробити проект у півтора рази дешевше - за 5,98 млн гривень, однак пропозицію було відхилено через неповний пакет та невідповідно оформлені документи.

Нагадаємо, у жовтні минулого року суд вже замовляв проектно-кошторисну документацію реконструкції приміщень під своє розміщення. Але тоді йшлося про реконструкцію будівель № 57, 58 і 59 військового містечка № 127 по вул. Дегтярівській, 28а, які Кабмін передав Вищому спецсуду у червні 2012 року. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!