Microsoft говорить про проблеми з новими Xbox One

Вівторок, 26 листопада 2013, 20:31

Корпорація Microsoft напередодні визнала, що власники деяких з її нових ігрових консолей Xbox One зіткнулися з апаратними проблемами, викликаними дефектами при виробництві даної розробки.

Про це повідомляє "CyberSecurity".

Як повідомляє видання, раніше ряд користувачів Xbox One говорили, що консоль починає дуже голосно шуміти, коли в неї вставляється оптичний диск з даними. У більшості випадків користувачі також повідомляли, що консоль не могла прочитати диски з даними.

У Microsoft визнали, що проблема існує, але заявили, що вона зачіпає "дуже обмежене" число користувачів Xbox.

Реклама:

Геймерський сайт Kotaku повідомляє, що до нього в редакцію надійшли дані від майже 150 покупців Xbox One, що говорять про проблеми з консоллю. Про аналогічну ситуацію повідомляє і сайт NeoGAF.

"Проблема зачіпає дуже невелике число користувачів. Ми підтримуємо прямий контакт з тими, хто має проблеми з консоллю і надамо їм підмінну Xbox One при першій же можливості. Нам потрібно дочекатися, поки запрацює наша програма обміну продукції", - заявили в прес-службі компанії.

Як повідомлялося, Microsoft почала продавати Xbox One минулого тижня і вже у вихідні повідомила, що кількість проданих примірників приставки перевищила 1 млн всього за одну добу продажів.

Зараз Xbox One продається в 12 країнах, включаючи США, Канаду, Австралію, Нову Зеландію і ряд інших.

У понеділок в Microsoft заявили, що більшість рітейлерів, які отримали Xbox One в рамках першої хвилі поставок, вже розпродали першу партію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: