50 кращих хедж-фондів вивели 1,3 мільярда доларів з Boeing

Четвер, 21 листопада 2013, 17:30

50 кращих хедж-фондів вивели 1,3 млрд доларів з Boeing протягом третього кварталу.

Про це повідомляє CNNMoney.

За інформацією видання, зовсім недавно, в першому кварталі, хедж-фонди більш ніж в два рази наростили свої активи в Boeing.

У той час як Boeing показував сильне зростання протягом усього року, піднявшись більш ніж на 80%. Можливо хедж-фонди продають занадто рано. Акції Boeing піднялися на 17% з кінця третього кварталу, що майже вдвічі краще за ринок.

Реклама:

Як пише видання, два хедж-фонди, які повністю вийшли з Boeing в минулому кварталі це Viking Global Investors, який продав майже 8 мільйонів акцій, і Jana Partners, який позбувся майже 2 мільйонів акцій.

Adage Capital Management також зменшив свою частку в Boeing майже на 60%, в ​​той час як PointState Capital на 50%.

"Так що ж подобається великим хедж-фондам? Незважаючи на те, що акції Apple падають цього року, це найпоширеніший актив серед кращих хедж-фондів, за ним слідують Microsoft, Google і AIG", - йдеться у статті.

Але одним з наймасштабніших придбань серед хедж-фондів в третьому кварталі були акції  Facebook. 50 кращих хедж-фонди спрямували близько 2 мільярдів доларів на купівлю акцій компанії.

Акції Facebook, які невдало почали після несправності під час IPO в травні 2012 року, почали активно зростати в липні цього року після того, як компанія повідомила про сталий прибуток завдяки зростанню продажів мобільної реклами. З тих пір акції зросли на 75%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: