Курченко зареєстрував в Швейцарії двох трейдерів

Вівторок, 1 жовтня 2013, 20:27

У Женеві у вересні 2013 року зареєстровано компанії Vetek Gas Trading and Supply SA та нафтотрейдера Vetek Trading SA, основною діяльністю яких стануть торговельні операції з вуглеводневою сировиною, а також її транспортування та зберігання.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення компанії.

Як зазначається, адміністратором обох структур є громадянин Швейцарії Моріс Тейлор, незалежний консультант, член Ради директорів декількох приватних швейцарських і зарубіжних трейдингових компаній.

"Нафтотрейдер Vetek Trading SA і газотрейдер Vetek Gas Trading and Supply SA (резиденти Швейцарської Конфедерації) входять до ГК "СЄПЕК", здійснюють торговельні операції з нафтою і нафтопродуктами, а також природним газом у Західній Європі", - уточнили у СЄПЕК.

Реклама:

Як повідомлялося, група СЄПЕК розпочала закупівлі газу в Європі з березня 2013 року. Закупівлі газу здійснює ТОВ "Українська нафтогазова компанія" (УНГК, Харків), що входить до групи.

Раніше СЄПЕК повідомила на своєму сайті, що до кінця 2013 року планує мати пайову участь на ринку продажу скрапленого та природного газу України - 25-30%.

Власником СЄПЕК є молодий бізнесмен Сергій Курченко. Наприкінці 2012 року він купив футбольний клуб "Металіст" (Харків). Нещодавно СЄПЕК придбала також медіагрупу UMH та Брокбізнесбанк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!