Уряд виплатить компенсації постраждалим від повені на Одещині

Неділя, 15 вересня 2013, 12:03

Мешканцям, які постраждали від негоди на Одещині, буде надана відповідна допомога.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко, який очолює комісію з питань ліквідації наслідків негоди у Одеській області, передає "Урядовий портал".

"Головне завдання, яке поставив президент України Віктор Янукович, відправляючи урядову комісію до Одеської області, це, по-перше - допомогти людям із постраждалих від негоди регіонів, і, по-друге - вжити усіх необхідних заходів для запобігання повторенню подібної ситуації у майбутньому", - сказав Бойко.

"Зараз урядова комісія відпрацьовує питання надання фінансової допомоги цим людям. Разом з Одеською обласною адміністрацією ми також вирішуємо питання надання житла мешканцям понад 60 домівок, постраждалих від негоди. У понеділок буде прийнята відповідна постанова Кабінету Міністрів щодо виділення коштів з резервного фонду уряду для відбудови інфраструктури – доріг і мостів", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Реклама:

Бойко також підкреслив, що питання щодо обсягів компенсацій людям, які постраждали від негоди, буде вирішене найближчими днями.

Віце-прем'єр-міністр наголосив, що у разі необхідності, для ліквідації наслідків негоди у Одеській області будуть залучені ресурси і техніка з інших регіонів України.

Як відомо, в Одеській області через сильні дощі підтоплено більше 300 будинків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!