Yahoo! обійшла Google за популярністю

Четвер, 22 серпня 2013, 12:26

У липні портали компанії Yahoo! були настільки популярні в США, що їй вдалося обійти навіть Google.

Про це пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, розрахунки вела компанія comScore, яка оцінює популярність ресурсів на основі кількості унікальних відвідувань. Yahoo! вирвалася вперед вперше з травня 2011 року.

"На сайти компанії зайшло 196,6 млн осіб проти 192,3 у Google, так що можна говорити про досить впевнену перемогу. У річному значенні кількість відвідувань порталів Yahoo! підскочила на 20%. Цікаво, що одне з останніх придбань - Tumblr - внесло досить скромний внесок у виграш материнської компанії всупереч очікуванням деяких експертів", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

За словами самої Марісси Майєр, яка раніше цього року коментувала ситуацію на ринку, популярність зростає абсолютно всіх основних субдоменів і сайтів Yahoo!. Так, нова версія поштового клієнта для планшетів забезпечила прибавку в 120% до популярності пошти. У плюсі ​​і новинні стрічки, і прогноз погоди.

За останній рік Yahoo! придбала не тільки Tumblr, але і ще більше дюжини стартапів, що, на думку аналітиків, дозволило відновити бізнес, який тепер краще відповідає вимогам часу.

Цікаво, що, незважаючи на все це, популярність п'ятого CEO Yahoo! Марісса Майєр за рік її роботи за інформацією Glassdoor впала на 7%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!