"Київпастранс" накупив рейок на 2,6 мільйона

Четвер, 22 серпня 2013, 08:54

КП "Київпастранс" за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Україна-енергосервіс, Лтд" на постачання кріплень для проведення капітальних ремонтів трамвайної колії на 2,58 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, придбано рейки, стрілки трамвайні литі однопері, хрестовини трамвайні литі, підкладки, костилі колійні, болти стикові з гайками.

У тендері також брало участь дніпропетровське "Науково-виробниче підприємство "Техенергопром", чия заявка коштувала 2,39 млн гривень. Однак дешевша заявка була відхилена через претензії до поданих довідок та запропонованих рейок, пише видання.

Реклама:

Фірму "Україна-енергосервіс, Лтд" заснували кияни Володимир, Олександр та Тамара Гутирі.

"У 2007 році Тендерна палата України вже ловила цю компаніюна участі у тендері "Київпастрансу" з пов’язаними особами. Тоді комунальне підприємство розіграло 12 млн гривень на ремонт залізничної колії між "Україна-енергосервіс, Лтд" та ТОВ "Бісан-лтд". Тоді засновниками обох фірм були Володимир та Олександр Гутиря", - йдеться у повідомленні.

Цього разу на тендері "Київпастрансу" єдиним допущеним до участі конкурентом фірми Гутирь було ПП "Ракурс "С" Валентини Чернишової.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!