Друзі Вілкула отримали підряд на ремонт доріг в Кривому розі

Середа, 21 серпня 2013, 13:03

Криворізький міськвиконком Дніпропетровської області з 2 по 14 серпня за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ "Весташляхбуд" на ремонт доріг загальною вартістю 30,66 мільйона гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держзакупівель".

Як зазначається, з цієї суми 17,08 мільйона гривень фірма отримає за капітальний ремонт об’їзної дороги. Ще 13,58 мільйона гривень піде на капремонт дороги на вулиці Чумацький шлях.

Як відомо, ТОВ "Вестшляхбуд" входить у концерн "Веста" одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з мером Кривого Рогу Юрієм Вілкулом, а також його сином - Олександром Вілкулом, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром.

Реклама:

З 2008 року "Весташляхбуд" отримало підряди від криворізької мерії та місцевих комунальних підприємств на 613,57 мільйона гривень.

Єдиним конкурентом "Весташляхбуду" на обох тендерах було ПАТ "Криворіжіндустрбуд", співвласниками котрого є депутат Криворізької міськради від Партії регіонів Микола Земляний та його син Андрій.

За даними видання, це не перший випадок, коли ці дві компанії розігрують будівельний тендер. Подібне відбувалось у березні й квітні цього року, а також у листопаді минулого року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!