Google презентувала смартфон Moto X

П'ятниця, 2 серпня 2013, 11:11

Компанія Motorola представила новий смартфон Moto X, основною характерною особливістю якого стане можливість персоналізації пристрою: покупці зможуть вибрати колір апарату і матеріал, з якого буде зроблений корпус.

Ті користувачі, хто замовили Moto X, можуть вибрати з 18 кольорів тильної кришки, білу або чорну лицьову панель, а також 7 кольорів бічних кнопок та обрамлення віконця камери, передають "Вести экономика".

У цілому стандартним матеріалом для задньої кришки Moto X буде пластик, але в компанії обіцяють в осяжному майбутньому додати такі матеріали, як дерево і кераміка.

Важливо відзначити, що вибір кольорів буде доступний тільки клієнтам оператора AT&T, решті покупцям запропонують варіанти тільки в чорному і білому кольорах корпусу.

Реклама:

Термін персоналізації пристрою становитиме 4 дні, для цього партнер Motorola, компанія Flextronics International, планує побудувати завод у США.

Усередині гаджетів - "мобільна обчислювальна система X8" (X8 Mobile Computing System), яка представлена ​​двоядерним процесором Snapdragon S4 Pro з частотою 1,7 ГГц, 4-ядерною графікою Adreno 320 і двома власними процесорами Motorola, які відповідають за розпізнавання жестів і голосу.

В Google, якій і належить Motorola, порахували достатнім оснастити смартфон операційною системою Android 4.2.2, хоча нещодавно було анонсовано оновлення версії 4.3.

Втім, у компанії говорять, що смартфон отримає апдейт у загальний для всіх партнерів час.

Телефон надійде в продаж у США в кінці серпня 2013 року за рекомендованою роздрібною ціною в 200 доларів і буде доступний клієнтам п'яти найбільших американських операторів стільникового зв'язку, що підписали дворічний контракт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: