Крюківський вагонобудівний завод створить СП з росіянами

Четвер, 4 липня 2013, 17:33

Президент ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (Полтавська обл.) Володимир Приходько та гендиректор ВАТ "Кіровський завод" (Росія) Георгій Семененко підписали меморандум про створення спільного підприємства.

Про це йдеться у повідомленні Кіровського заводу, передає УНІАН.

За даними підприємства, стратегічне партнерство стане основою для об'єднання зусиль сторін у створенні та запуску нових високотехнологічних продуктів, що використовують досвід, ноу-хау і розробки двох підприємств, а також дозволить зміцнити позиції компаній на ринках Росії, України та країн СНД.

Російсько-українська компанія буде спеціалізуватися на виготовленні та поставках пасажирських вагонів локомотивної тяги, швидкісних міжрегіональних та приміських електропоїздів та дизель-поїздів.

Реклама:

Крім того, нове підприємство займеться виробництвом нових і модернізованих вагонів метрополітену, трамваїв, а також ескалаторів і вагонів для транспортування навалочних вантажів.

Створення спільного підприємства планується завершити до 10 жовтня 2013 року, а налагодити випуск продукції на ньому - з 1 грудня 2013 року.

Передбачається, що основними споживачами продукції спільного підприємства будуть метрополітени Санкт-Петербурга і Москви, а також інших міст Росії та СНД.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: