Ремонт офісу податкової сягнув 65 мільйонів

Четвер, 6 червня 2013, 10:33

Державна податкова служба 31 травня 2013 року уклала угоди на капремонт адміністративного будинку на Львівській площі, 8 на загальну суму 29,99 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Роботи з капремонту фасадів та мереж електричного живлення у виконанні ТОВ "СТС-генпідряд" коштуватимуть 20,59 млн гривень. У тому числі мають замінити гранітне облицювання цоколю будівлі, алюмінієві пілони на фасаді, влаштувати козирки з каленого скла над вхідними дверима, замінити електропроводку, тощо.

Ще 9,4 млн гривень отримає ТОВ "ТД "Данилов і партнери" Андрія Данилова за ремонт систем вентиляції, кондиціювання, водопроводу, каналізації та опалення.

Реклама:

Нагадаємо, у листопаді 2012 року ДПС за 35,5 млн гривень замовила ремонт четвертого поверху будинку по Львівській пл., 8, фасадні роботи з заміною склопакетів, роботи по інженерним мережам. Тоді замовлення також отримала фірма "СТС-генпідряд".

Відтак вартість ремонту головного офісу Державної податкової служби становить вже 65,49 млн гривень.

Засновниками фірми "СТС-генпідряд" є Василь Запорожець, його син Руслан та ТОВ "СТС-конструкція". Власниками цієї фірми в свою чергу є Василь Запорожець та колишній віце-президент Асоціації платників податків України Григорій Сидоренко.

Фірма почала вигравати державні тендери у 2011 році, отримавши за цей час підряди вартістю 78,3 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!