У Пшонки заплатять за відеозв’язок фірмі, яка не вигравала тендеру

Середа, 12 червня 2013, 11:44

Генпрокуратура 4 червня 2013 року уклала угоду з ТОВ "Адамант" на супроводження каналів корпоративної системи прямого відеозв’язку органів прокуратури у 2013 році вартістю 1,5 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Ця ж компанія отримала аналогічний підряд Генпрокуратури і у 2012 році, однак тоді вартість послуг була удвічі меншою - 0,8 млн гривень.

В обох випадках торги проводились за неконкурентною процедурою "в одного учасника" з посиланням на необхідність закупівлі послуг у компанії, яка постійно виконує ці роботи.

Реклама:

Однак фірма "Адамант" не вигравала відкритих торгів на впровадження системи відеозв’язку в Генпрокуратурі. Переможцем тендеру у 2011 році було ТОВ "БМС-Консалтінг", яке отримало підряд вартістю 26 млн гривень.

Разом з тим, ГПУ в обґрунтуванні закупівлі повідомила, що після виграшу відкритих торгів фірма "БМС" взяла "Адамант" на підрядні роботи по організації каналів зв’язку між Генпрокуратурою і облпрокуратурами.

Засновниками ТОВ "Адамант" є Іван та Микола Пєтухови. Микола Пєтухов відомий як віце-президент Українського союзу підприємців та промисловців, член громадської ради при МВС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: