АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 30 квітня 2013, 08:00

Вівторок, 30 квітня

10:00- засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

10:30 - прес-конференція "Півтора року на митниці стоїть фура з ікрою: що в ній делікатес чи хробаки?". Мова піде про безпрецедентний випадок на Івано-Франківській митниці, де вже 1,5 року стоїть фура з великою партією червоної ікри, а нескінченні суди та перевірки досі не вирішили питання.

12:00 - брифінг виконуючого обов'язки директора департаменту інформаційної політики з актуальних питань зовнішньої політики Міністерства закордонних справ Євгена Перебийноса.

Реклама:

12:30 - прес-конференція "Рейдерське захоплення земельних ділянок, грабіж власності громадян у Харкові". Беруть участь: кандидат філософських наук, доцент Віктор Гадяцький, старший викладач ділової французької мови Людмила Метеліна.

Мова піде про рейдерське захоплення в Харкові земельних ділянок громадян. Земельні ділянки та майно, побудоване на них, вже багато років належить родині педагогів: кандидату філософських наук, доценту і викладачеві французької мови.

Будинок київської вчительки в центрі Києва, земельні ділянки педагогів у Харкові: що це - випадковість чи закономірність?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!