"Укренерго" замовило робіт майже на 23 мільйони

Вівторок, 23 квітня 2013, 09:21

Донбаська електроенергетична система ДП "Укренерго" за результатами тендерів уклала низку угод на роботи вартістю 22,35 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, кошти виділено на заміну кількох приєднань підстанцій "Донбаська" та "Південнодобаська" на елегазові.

"18,72 млн гривень отримає КП "Укренергомонтаж". Ця компанія з 2011 року отримала державні підряди на 3,79 млрд гривень на розбудову електромереж України, в тому числі і від "Укренерго".

Реклама:

За останніми даними СМІДА, акціонерами "Укренергомонтажу" є менеджери групи Дмитра Фірташа (Наталія Борисенко, Олександра Кулик, Антон Чернецов) та кіпрська компанія "Максімалема лімітед". Цей офшор також контролює фірму, якій належить "Гостинний двір" у Києві", - йдеться у повідомленні.

ТОВ "Прайм-поліс" отримало підряди на 3,64 млн гривень. Засновниками фірми є ТОВ "Юридична компанія "Фенікс" Олександра Ревунова і Володимира Кондрашова, а також Алла Рестямівна Ахметова - дружина народного депутата від Партії регіонів Олександра Волкова, президента Федерації баскетболу України.

З січня 2011 року "Прайм-Поліс" почало вигравати державні тендери в системі "Укренерго", отримавши за півтора року підряди на 27 млн гривень.

Нагадаємо, "Укренерго" належить до сфери управління Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!