Ставицький запросив Азербайджан до участі у проекті "LNG-термінал"

Вівторок, 12 березня 2013, 18:13

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Едуард Ставицький запросив Азербайджан до участі у проекті "LNG-термінал".

Про це йдеться у повідомленні Міненерговугілля.

За даними відомства, 12 березня 2013 року під час візиту української делегації на чолі з міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуардом Ставицьким, відбулась зустріч з першим заступником прем'єр-міністра Азербайджану.

У Міненерговугілля повідомили, що під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення постачань азербайджанської нафти на українські НПЗ, а також реалізацію газотранспортних проектів TANAP і AGRI.

Реклама:

"Міністр Едуард Ставицький звернув увагу на можливі спільні проекти, зокрема, задіяння ГТС України до постачання азербайджанського газу до Європи за допомогою Трансанатолійського газопроводу, поставки труб українського виробництва для реалізації проекту TANAP, будівництво LNG терміналу в Україні, як складової проектів з поставок азербайджанського скрапленого газу в Україну.

Як повідомлялося, фахівці Оксфордського інституту енергетичних досліджень вважають, що проект будівництва LNG-терміналу невигідний Україні.

 

 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: