Росіяни претендують на ближні маршрути Коломойського

Середа, 23 січня 2013, 16:26

Авіакомпанія "Ютейр Україна" претендує майже на всі маршрути "АероСвіту" за винятком далекомагістральних ліній.

Про це повідомив глава наглядової ради "Ютейр Україна" Карен Антонов, передає Центр транспортних стратегій.

У коментарі avianews.com керівник відділу продукту і маркетингу авіакомпанії Володимир Катерний, уточнив, що необхідні документи для отримання нових міжнародних напрямків були подані в Державіаслужбу 17 січня.

"Враховуючи ситуацію що відбувається на авіаційному ринку України на сьогоднішній день, вносяться певні корекції в програму розвитку маршрутної мережі. Відповідно, зміни стосуються і проекту використовуваних повітряних суден", - сказав Катерний.

Реклама:

На даний момент "Ютейр Україна" внесла в літній розклад нові рейси Київ-Тбілісі, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Ростов, Харків-Баку, Харків-Санкт-Петербург, Донецьк-Санкт-Петербург.

Нагадаємо, що раніше про бажання отримати призначення на 18 маршрутів з Києва, по яких раніше літав "АероСвіт", заявило керівництво лоукост авіакомпанії Wizz Air.

"Ютейр-Україна" - українська авіакомпанія, яка виконує регулярні та чартерні перевезення. Авіакомпанія є дочірньою російської "ЮТейр".

У 2011 році авіакомпанія "Ютейр-Україна" вступила до BSP України - систему взаєморозрахунків з продажів авіаперевезень Міжнародної організації цивільної авіації IATA, що дозволило вести продаж авіаквитків на власні рейси через національну агентську мережу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!