Автобаза ДУСі застрахувала автомобілі майже на 220 тисяч

П'ятниця, 18 січня 2013, 09:14

Автобаза ДУС за результатами тендеру уклало угоду з "Український Страховий Дім" на обов’язкове страхування наземних транспортних засобів вартістю 219 тис гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, застраховано 344 автівки, в тому числі чотири броньовики Mercedes-Benz S 600 Guard, які автобаза ДУС минулого року безкоштовно отримала від Кабміну.

"Рік тому автобаза ДУС страхувала 385 автомобілів також у "Українському Страховому Домі". Цього року президентський гараж не страхував такі автомобілі як Isuzu Trooper, Grand Touring GS, та інші, випущені в 1990-х та на початку 2000-х років", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Основним акціонером ПрАТ "Український Страховий Дім" є кіпрська компанія "Контолата венчерс лiмiтед".

В 2008-2009 роках "Український Страховий Дім" володів 37% акцій "Українського бізнес банку", який нині входить в групу Олександра Януковича.

Такий же пакет акцій був у "ЦЗФ "Узлівська", яке також входить в групу Януковича. У той період головою правління "Укрбізнесбанку" був Сергій Арбузов.

Зараз основним акціонером "Укрбізнесбанку" є ТОВ "Компанiя Унiверсал-Л", основним власником якого через ланцюжок засновників є Наталя Мішук, начальник юридичного департаменту "Укрбізнесбанку".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!