Азаров дозволив фізособам займатися обігом наркотиків

П'ятниця, 9 листопада 2012, 19:26

Кабмін дозволив фізособам займатися діяльністю, пов'язаною з обігом наркотиків, психотропних речовин і прекурсорів.

Про це йдеться в постанові Уряду № 1029 від 7 листопада, передають "Українські новини".

Згідно з документом, фізособи подають особисто або через уповноважений інститут заяву органу ліцензування, в якому зазначаються прізвище, ім'я, по-батькові, паспортні дані, реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізосіб - підприємців, вид діяльності, на провадження якого фізособа має намір одержати ліцензію.

"За наявності у підприємця філій або інших відокремлених підрозділів, які провадитимуть діяльність, пов'язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, у заяві зазначається їх місцезнаходження", - говориться в документі.

Реклама:

Також в документі йдеться, що фізособі може бути відмовлено у видачі ліцензії у випадку, якщо йому, або його співробітникам за результатами медичної комісії буде встановлено діагноз психічного розладу, пов'язаного із зловживанням алкоголем, наркотичними засобами чи психотропними речовинами, а також у разі, якщо дані особи визнані непридатними до здійснення окремих видів діяльності, пов'язаної з обігом наркотиків.

Крім того, згідно з документом, відмовою у видачі ліцензії може служити непогашена судимість фізособи-підприємця або його співробітників за злочини тяжкої та середньої тяжкості, а також злочини у сфері незаконного обігу наркотиків.

"У разі позбавлення підприємця ліцензії на ведення діяльності, пов'язаної з обігом наркотиків, відновлення або видача нової ліцензії можлива не раніше ніж через рік", - йдеться у постанові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: