Фірма Демішкана "залатає" шматок дороги за 11 мільйонів

Вівторок, 16 жовтня 2012, 11:47

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області 5 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Дор-Срой"на поточний ремонт 4 км автомобільної дороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівел", пишуть "Наші гроші".

Вартість угоди склала 10,89 млн гривень.

Ремонтувати дорогу будуть на відрізку км 699+000 – км 703+226, це ділянка під Кіровоградом з боку Умані.

Реклама:

Дорога проходить через смт Новоархангельськ, в якому народився керівник "Укравтодору" Володимир Демішкан і зареєстрована фірма "Дор-строй".

З урахуванням цієї закупівлі після призначення Демішкана керівником "Укравтодору" в 2010 році на ремонт 53,62 км дороги, що поєднує Новоархангельськ з Уманню та Кіровоградом, витратили 201,10 млн гривень.

Це в півтора рази більше, аніж за ці самі два роки виділили на ремонт решти траси М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка довжиною в тисячу кілометрів.

До призначення Демішкана головою "Укравтодору" до складу засновників фірми "Дор-строй" входила його дружина Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по "Укравтодору".

Наразі засновниками фірми є британські фірми "Любові файнес лімітед" і "Джесісан лімітед", а також киянка Тоня Наумкіна.

З врахуванням цих закупівель з початку 2011 року "Дор-строй" отримав в системі "Укравтодору" підряди на суму 514,81 млн гривень.

"Дор-строй" також є засновником фірми "Юнікобуд", яка в цей же час отримала підряди на ремонт доріг вартістю 357,21 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: