ЄС презентує в Криму два інвестиційні проекти

Понеділок, 28 травня 2012, 09:03

Представництво Європейського cоюзу в Україні 28-30 травня презентує два нових фінансованих ЄС проекти - "Залучення прямих іноземних інвестицій в Севастополь" і "Диверсифікація і підтримка туристичного сектору Криму".

Про це повідомили Севастопольській міськдержадміністрації, передає УНІАН.

За даними міськдержадміністрації, тривалість проекту "Залучення прямих іноземних інвестицій в Севастополь" - з квітня 2012 року по травень 2014 року, бюджет - 1,9 млн євро.

Проект ЄС "Диверсифікація і підтримка туристичного сектору Криму" спрямований на підвищення ефективності роботи виконавчих органів влади у сфері туризму і суміжних галузях економіки.

Реклама:

З метою залучення туристів і сприяння соціально-економічному розвитку півострова, в рамках проекту буде створено стійкий механізм для поліпшення якості курортів, а також диверсифікації туристичних продуктів і якості послуг у Криму.

Тривалість проекту - три роки (2012-2014 роки).

У презентації в Севастополі візьмуть участь голова представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра, голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба, голова Севастопольської міськради Юрій Дойников, посли країн - членів ЄС, експерти проекту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: