Уряд обіцяє стабільність цін на продукти харчування під час Євро-2012

Понеділок, 21 травня 2012, 15:11

Уряду вдалося вжити певні заходи, щоб забезпечити стабільність цін на продукти харчування і сільськогосподарської продукції, зокрема на період проведення Євро-2012.

Про це заявив заступник директора Департаменту розвитку і аграрного ринку Мінагропроду Сергій Петренко, передає "Укрінформ".

"Підвищення цін ми не матимемо найближчим часом. І це підтверджує те, що, наприклад, на Великодні свята, коли, зазвичай, кожного року ми мали суттєве збільшення цін на певні види продуктів харчування, такого підвищення не сталося. Були тільки короткострокові підвищення, але вони не відбилися на вартості споживчого кошика", - зауважив посадовець.

За його словами, кількість тих продуктів харчування, які були вироблені у поточному маркетинговому році і їхнє збереження говорять про те, що уряд має можливість забезпечити і українців, і гостей України під час Євро-2012 необхідною кількістю якісної продукції вітчизняного виробництва за доступними цінами.

Реклама:

"Уряд і безпосередньо Міністерство агарної політики та продовольства повністю контролюють ситуацію на ринку продовольчих продуктів і сільгосппродукції", - підсумував чиновник міністерства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: