Через сніг у Києві склалася надзвичайна ситуація

Понеділок, 23 січня 2012, 15:05

У Києві склалася надзвичайну ситуація пов’язана з опадами, що перевищують норму.

Про це заявив глава КМДА Олександр Попов, йдеться у повідомленні прес-служби адміністрації.

"Фактично, за три дні у столиці випала місячна норма снігу. І у нас є тільки дві доби до різкого зниження температури. Якщо ми не впораємося до морозів і залишимо сніг на наших вулицях, у міжквартальних проїздах, на прибудинкових територіях – нам потрібно буде працювати з відбійниками", - сказав Попов.

Також Попов доручив закупити додаткове устаткування ручної механізації для двірників, а також залучити до вивезення снігу військові частини, державні та приватні підприємства, що володіють відповідною технікою, бо на кожному гектарі Києва лежить щонайменше 400 тонн снігу.

Реклама:

"Все, що потрібно, аби запобігти стихійній ожеледиці у столиці, ми повинні і будемо фінансувати з бюджету міста. В управлінні надзвичайних ситуацій є перелік підприємств, які мають техніку, яку ми можемо залучити до вивезення снігу", – наголосив голова КМДА.

Також Попов зернувся до всіх киян з проханням прибрати автомобілі з проїжджих частин, адже вони заважають роботі снігоприбиральної техніки, бо у разі ж якщо власник добровільно не перемістить авто, це зробить евакуатор "Київтранспарксервісу".

"Ми сподіваємося, що водії поставляться з розумінням, адже нам потрібно в дуже короткі терміни максимально ретельно прибрати вулиці від снігу. Ми дуже сподіваємося на підтримку та співпрацю киян", – сказав Попов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: