Фізособа просить суд зобов'язати ФДМ продати 25% "Київенерго" самій компанії

П'ятниця, 9 грудня 2011, 13:45

Фізособа у листопаді звернулася до Господарського суду Києва з позовом, яким просить зобов'язати Фонд державного майна продати виставлені на приватизацію 25% акцій компанії "Київенерго" безпосередньо самій компанії.

Про це повідомляє портал "Українські новини" із посиланням на прес-службу ФДМ.

Згідно із повідомленням, 9 грудня вранці відбувся розгляд справи, за підсумками якого суд вирішив перенести засідання на 23 грудня.

Фізособа також вимагає в суді зобов'язати "Київенерго" викупити у ФДМ 25% своїх акцій.

Реклама:

Як відомо, конкурс із продажу 25% енергокомпанії відбудеться 9 грудня о 14:00.

Інформоване джерело повідомило Українським Новинам, що ім'я позивача - Савенков Олексій Григорович, не уточнивши інших подробиць про нього.

Третьою стороною у справі виступає товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія" ОК-2 "(Донецьк), яка заявила самостійні вимоги щодо визнання відсутності права у фізособи по даній справі.

Як повідомлялося, ФДМ допустив компанію DTEK Holdings Ltd (Кіпр), яка входить до групи ДТЕК, і енергопостачальну компанію "Полтаваобленерго" до конкурсу з приватизації 25% компанії "Київенерго", який запланований на 9 грудня.

41,65% "Київенерго" належить DTEK Holdings Limited, яка входить до SCM Ріната Ахметова, 50% +1 акція компанії належать державі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: