Тарифи на тепло не переглядатимуть - Нацкомпослуг

Вівторок, 27 грудня 2011, 13:09

Нацiональна комiсiя, що здiйснює державне регулювання у сферi ринку комунальних послуг не бачить потреби в переглядi тарифiв на теплову енергiю для населення у зв'язку iз закладеною в державному бюджетi на 2012 рiк середньорiчною цiною на газ у 416 доларів за 1 тис кубометрів.

Про це заявив голова Нацкомпослуг Валерiй Саратов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Нi, сьогоднi нiяке питання щодо перегляду тарифiв не стоїть, тому я хочу сказати, що нашi люди можуть iз хорошим настроєм зустрiчати Новий рiк", - Саратов.

Вiн також зазначив, що Нацкомпослуг має всю необхiдну методику з розрахунку тарифiв теплопостачання та водовiдведення, крiм методики розрахунку iнвестицiйної складової тарифоутворення.

Реклама:

"Ми так довго її розробляємо, бо хочемо, щоб цю методику було спочатку погоджено з усiма мiжнародними iнститутами", - додав Саратов.

Iдеться, зокрема, про Свiтовий банк, Європейський банк реконструкцiї та розвитку, Агентство торгiвлi та розвитку уряду США (USAID).

Нагадаємо, 22 грудня уряд України прийняв держбюджет на 2012 рiк iз середньорiчною цiною 416 доларів за 1 тис кубічних метрів.

Нацкомпослуг створено указом президента №743/2011 вiд 8 липня 2011 року, вона встановлюватиме тарифи на комунальнi послуги за вже затвердженими Нацiональною комiсiєю регулювання електроенергетики (НКРЕ) порядками та процедурами їх формування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: